Digital First: De highlights van redactie

Duik in de innovatieve wereld van Digital First! Op 17 oktober verwelkomt Tour & Taxis een selectie exposanten die het digitale landschap herdefiniëren.

post-image-3

Digital First is de ideale gelegenheid voor B2B-professionals om innovatieve oplossingen te ontdekken, vruchtbare samenwerkingen aan te gaan en de laatste trends in de sector te verkennen. Deze week zet de redactie een aantal exposanten in de schijnwerpers die de moeite waard zijn om van dichtbij te volgen. Welke trends brengen zij naar voren? Focus op deze spelers die ongetwijfeld in het oog zullen springen tijdens het evenement!

  • Niboo: Niboo is een expert in ERP-oplossingen, gespecialiseerd in de implementatie van Odoo voor bedrijven die hun processen willen optimaliseren. Met een klantgerichte aanpak biedt Niboo gepersonaliseerde diensten aan, variërend van behoefteanalyse tot teamtraining. Hun doel is bedrijven te helpen het beste uit hun beheersysteem te halen om hun operationele efficiëntie te verbeteren en hun groei te stimuleren.
  • Brand New Day: Brand New Day is een digitaal bureau dat zich richt op het creëren van boeiende en impactvolle ervaringen. Dankzij een unieke combinatie van strategie, creativiteit en technologie helpt het merken om op een authentieke manier contact te maken met hun publiek. Of het nu gaat om brandingcampagnes, content of digitale activaties, Brand New Day ontwerpt maatwerkoplossingen om de impact en groei van zijn klanten te maximaliseren.
  • Eezee-It: Eezee-It is een technologische partner die gespecialiseerd is in de implementatie van eenvoudige en effectieve digitale oplossingen voor bedrijven. Als experts in procesautomatisering en de integratie van Odoo begeleiden ze organisaties bij hun digitale transformatie door intuïtieve oplossingen te bieden die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant. Hun missie: het beheer van systemen vereenvoudigen zodat u zich kunt concentreren op de groei van uw bedrijf.
  • Locala: Locala is een digitaal marketingplatform dat gespecialiseerd is in geolokaliseerde en omnichannel reclame. Dankzij geavanceerde technologie en realtime data-analyse stelt Locala merken in staat om consumenten op het juiste moment, op de juiste plaats en via het juiste kanaal effectief te bereiken. Of het nu gaat om het stimuleren van winkelverkopen, het versterken van lokale naamsbekendheid of het optimaliseren van advertentiecampagnes, Locala biedt maatwerkoplossingen om de ROI van hun klanten te maximaliseren.

Reserveer nu uw dag van 17 oktober voor Digital First 2024. Mis uw kans niet om deel te nemen: de tickets zijn al te koop! Maak u klaar om inspiratie op te doen, kennis te delen en uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen!

Back to top button
Close
Close