Devoteam wordt Databricks Elite Partner

Het IT-consultancybedrijf heeft van Databricks de status van “Elite”-partner gekregen. Deze mijlpaal volgt op een jaar van diepgaande samenwerking tussen Devoteam-teams en Databricks op het gebied van data-expertise en AI.

post-image-3

Devoteam is van plan om het aantal door Databricks gecertificeerde experts uit te breiden. Het bedrijf wil ook zijn omzet en het aantal mensen dat voor Databricks werkt verdubbelen in het komende jaar.

De positionering van Databricks op het gebied van data en AI, gecombineerd met de expertise van Devoteam op het gebied van cloud, DevOps en data, moet dus de basis vormen voor een partnerschap op basis van het data intelligence-platform van Databricks. 

Databricks' innovatieve benadering van data en AI past perfect bij onze strategie. Het vermogen van het bedrijf om enorme datasets te verwerken en realtime inzichten te bieden was een belangrijke factor in ons partnerschap”, zegt Cyril Lehmann, VP Data bij Devoteam.

Gunter Aerts, EMEA Alliance Manager bij Devoteam, kijkt terug op de snelle groei van het bedrijf en het bereiken van de 'Elite'-partnerstatus. “We hebben nu een team van bijna 100 Databricks gecertificeerde experts die hard werken aan het Databricks data intelligence platform."

We zijn verheugd om Devoteam als een van onze sterke partners in de EMEA-regio te hebben. Onze strategische samenwerkingen met belangrijke partners zijn essentieel om bedrijven in staat te stellen het volledige potentieel van data te benutten”, besluit Ankush Korla, VP Consulting & SI Partners EMEA bij Databricks. 

Back to top button
Close
Close