Digital First 2024: De highlights van de week

Naarmate Digital First 2024 nadert, onderscheiden de belangrijkste spelers van het digitale ecosysteem zich door hun innovaties en oplossingen die het digitale landschap in België transformeren. Ze komen samen tijdens deze editie. Vandaag richten we de schijnwerpers op degenen die de digitale transformatie van morgen vormgeven!

post-image-3

De voorbereiding van Digital First 2024 is in volle gang. Dit toonaangevende evenement in de Belgische digitale sector, dat elk jaar plaatsvindt in Tour & Taxis, brengt de belangrijkste spelers in het veld samen. Het is een unieke gelegenheid om de nieuwste technologische innovaties te ontdekken en van gedachten te wisselen met experts uit de industrie.

Deze week zet de redactie vier exposanten in de schijnwerpers die de moeite waard zijn om in de gaten te houden. Welke trends benadrukken ze? Focus op deze spelers die zeker in de kijker zullen lopen tijdens het evenement!

  • Qualifio: Qualifio is een interactief marketingplatform waarmee bedrijven interactieve campagnes kunnen creëren en verspreiden, zoals quizzen, enquêtes en wedstrijden. Het helpt merken om hun publiek te betrekken, gegevens te verzamelen en hun online zichtbaarheid te vergroten.
  • Actito: Actito is een marketingautomatiseringsplatform waarmee bedrijven hun marketingcampagnes kunnen personaliseren en automatiseren. Het biedt tools voor het beheren van klantgegevens, het creëren van multichannelcampagnes en het analyseren van prestaties, waardoor betrokkenheid en klantloyaliteit worden bevorderd.
  • Monday.com: Monday.com is een werkmanagementplatform voor teams dat bedrijven helpt om hun projecten te organiseren en te volgen. Het biedt samenwerkingshulpmiddelen voor planning, taakbeheer en communicatie, waardoor teams efficiënter en transparanter kunnen werken.

Reserveer nu uw dag op 17 oktober voor Digital First 2024. Kom de nieuwste innovaties ontdekken, ontmoet de leiders van de sector en breid uw netwerk uit in Tour & Taxis, Brussel. Mis deze kans niet om ondergedompeld te worden in de toekomst van digitaal.

Back to top button
Close
Close