Digital First 2024 : De highlights van de week !

Nu Digital First 2024 snel nadert, onderscheiden de sleutelspelers in het digitale ecosysteem zich door hun innovaties en oplossingen die het digitale landschap in België transformeren. Vandaag richten we ons op degenen die de digitale transformatie van morgen aandrijven!

post-image-3

De aftelling is begonnen voor Digital First 2024, het toonaangevende evenement van het digitale ecosysteem in België! Elk jaar brengt deze bijeenkomst in Tour & Taxis de meest invloedrijke spelers uit de sector samen en biedt een uniek platform om de nieuwste innovaties te ontdekken en ideeën uit te wisselen met de leiders van de industrie.

Deze week zet de redactie vier exhibitors in de schijnwerpers die je niet mag missen. Wat bieden ze aan? Welke trends vertegenwoordigen ze? Een blik op deze exposanten die tijdens het evenement zeker in de kijker zullen staan!

  • AE transformeert bedrijven in digitale kampioenen met op maat gemaakte oplossingen die technologie en strategie combineren, en innovatie stimuleren in elke fase van hun digitale transformatie.
  • Deloitte Digital herdefinieert de toekomst van bedrijven met krachtige digitale ervaringen die data, creativiteit en technologie combineren om hun B2B-impact te vergroten!
  • Taboola, dé referentie op het gebied van content discovery, helpt bedrijven om de aandacht te trekken door hun zichtbaarheid te vergroten met gepersonaliseerde en gerichte aanbevelingen.
  • Vistar Media versterkt digitale strategieën met boeiende videomarketingoplossingen, geoptimaliseerd om impact te creëren in de digitale wereld van vandaag!

Reserveer nu alvast je dag op 17 oktober voor Digital First 2024. Ontdek de nieuwste innovaties, ontmoet de leiders van de sector en breid je netwerk uit in Tour & Taxis, Brussel. Mis deze kans niet om ondergedompeld te worden in de toekomst van digitaal!

Back to top button
Close
Close