De Digital Pharma Summit: over minder dan een maand!

Over minder dan een maand start de Digital Pharma Summit! Ontdek ook dit jaar de vele sprekers en thema’s rond de evolutie van het digitale aspect van de sector. Wij nodigen u uit om u tijdens een namiddag boordevol interessante kennis onder te dompelen in de wereld van customer centricity en alles wat die inhoudt.

post-image-3

Beste professionals van de farmaceutische sector, u hebt nog maar enkele dagen tijd om van het Early Bird aanbod te genieten voor de Digital Pharma Summit 2024, die op 26 september 2024 plaats heeft in Brussel. Het is nog minder dan een maand voor de start van dit niet te missen evenement, en de Early Bird plaatsen zijn beperkt!

Het programma van de Digital Pharma Summit 2024 belooft rijk en divers te zijn, met baanbrekende bijdragen over cruciale onderwerpen voor de toekomst van de farmaceutische industrie.

Dit is een overzicht van de onderwerpen die behandeld worden:

  • De patiënt centraal in de farmaceutische wereld: ontdek de huidige uitdagingen en de nieuwe oplossingen om uw communicatie over gezondheid te optimaliseren.
  • De uitdagingen van digitale veranderingen: hoe kan de farmaceutische sector zich aan de digitale transformatie aanpassen? Welke tools en methodes kiezen om competitief te blijven?
  • De klantervaring in de farmaceutische sector: hoe de aanpak naar de artsen toe opnieuw uitvinden.
  • Het dagelijks medisch onderwijs vereenvoudigen door peer-to-peer betrokkenheid


Mis deze unieke gelegenheid niet om u bij te scholen, om te netwerken met gelijken en de innovaties te ontdekken die de toekomst van de farmacie vormgeven. Boek nu uw plaats zodat u er zeker van bent dat u geniet van het Early Bird aanbod vooraleer dat vervalt!

Voor meer informatie en uw inschrijving kan u terecht op onze website.

Wij hopen u talrijk te mogen verwelkomen op 26 september in Brussel, voor deze dag boordevol gedachtewisseling en bijleren!

 

Back to top button
Close
Close