Signify kiest iO als wereldwijde partner voor marketing operations

Blended agency iO helpt Signify een optimale klantbeleving en wereldwijde consistentie te creëren op alle digitale kanalen.

post-image-3

Signify, de Nederlandse wereldleider in verlichting, heeft onlangs gekozen voor iO als wereldwijde partner voor zijn marketingactiviteiten. De komende 3,5 jaar zal het blended agency alle marketing voor de eigen kanalen van Signify verzorgen, inclusief alle merken wereldwijd. Samen zetten Signify en iO zich in voor een consistente digitale ervaring en een optimale klantbeleving voor alle Signify-klanten. 

Partner voor slimme marketing in een complex landschap 

In een steeds vernieuwend en groeiend landschap van touchpoints en technologieën, was Signify op zoek naar een partner die hun marketingactiviteiten efficiënt kon beheren. Dit bureau moest het team van Signify, dat verantwoordelijk is voor de zichtbaarheid en uitstraling van merken zoals Philips, Interact en WiZ, op al hun digitale kanalen wereldwijd ondersteunen. Na een grondige pitch kwam blended agency iO als nieuwe partner naar voren. 

Martine Koppens, Head of Global Marketing Excellence & Operations bij Signify: 

"Door de geografische aanwezigheid van Signify, de hoeveelheid mondiale en regionale merken en de complexiteit van het digital marketinglandschap, waren we op zoek naar een partner die ons kon ondersteunen als ook excellence op schaal kan leveren. De transitie naar iO is heel vlot verlopen en wij hebben alle vertrouwen in onze toekomstige samenwerking.”  

Efficiënte marketing operations voor een hogere kwaliteit 

iO zal de verlichtingsgigant ondersteunen met zijn bewezen aanpak en uitgebreide ervaring in marketing operations. Een blended team van iO-experts staat klaar om de dagelijkse marketingactiviteiten van Signify soepel te laten verlopen en naar een hoger niveau te tillen. 

"We zijn ontzettend trots dat we Signify mogen helpen om haar wereldwijde marketingactiviteiten consistent, op schaal en kwalitatief uit te voeren," zegt Mick Roovers, Strategy Director bij iO, "We zetten onze technologische knowhow, expertise in marketing, marketing operations en het bouwen van teams en capabilities graag in om de klanten van Signify de juiste experience te bieden."  

iO versterkt positie als strategische groeipartner 

Met deze nieuwe samenwerking bouwt blended agency iO verder aan zijn positie als groeipartner in de markt. iO biedt de ervaring en schaal om wereldwijde uitdagingen aan te gaan, terwijl het persoonlijke partnerschap en onverdeelde betrokkenheid worden geboden. iO’s missie is om baanbrekende klantervaringen te creëren die inspelen op de behoeften van klanten in een veranderende wereld. 

Back to top button
Close
Close