Nieuwe namen voor Digital First

Op 17 oktober 2024 komt Digital First terug naar Brussel, voor een dag over de nieuwste digitale trends. Ontdek de nieuwe exposanten die aanwezig zullen zijn.

post-image-3

Het  digitale evenement waar men in België naar uitkijkt, Digital First, heeft plaats in Tour & Taxis in Brussel op 17 oktober 2024. Dit niet te missen evenement geeft u een unieke gelegenheid om boeiende conferenties bij te wonen en belangrijke figuren uit de sector te ontmoeten.

U ontdekt er de nieuwst trends en woont verrijkende uiteenzettingen bij, maar het is ook de perfecte gelegenheid om uw netwerk uit te breiden zodat u voorop blijft lopen op digitaal gebied.

Zoals elke week kan u rekenen op onze redactie om u de exposanten van Digital First voor te stellen en de thema’s die zij behandelen. Ontdek vandaag de vier exposanten die wij in de kijker zetten:
 

  • DJM Digital: expert in digitale strategieën. DJM Digital combineert creativiteit met technologie om de merken voort te stuwen.
  • HazelHeartwood: specialist in digitale transformatie. HazelHeartwood helpt organisaties om te evolueren door zich op het menselijke aspect te focussen, door de processen aan te passen voor een duurzame impact en maatschappelijke verantwoordelijkheid te ondersteunen.
  • Freedelity: handelt als externe partij van vertrouwen. Freedelity vergemakkelijkt het veilig beheren van identificatiegegevens tussen retailers en gebruikers.
  • Awin: marketing affiliation platform. Awin hanteert een menselijke aanpak in een technologische omgeving en bevordert authentieke banden.


Reserveer nu al de dag van 17 oktober in uw agenda voor Digital First 2024. Kom de laatste innovaties ontdekken, ontmoet de koplopers uit de sector en breid uw netwerk uit op Tour & Taxis, Brussel. Mis deze kans niet om u onder te dompelen in de digitale toekomst.
 

Back to top button
Close
Close