Digital First, de highlights van de redactie

Digital First nadert met rasse schreden! In minder dan twee maanden zal hét evenement van de digitale wereld plaats hebben in het Brusselse Tour&Taxis. Neem op 17 oktober 2024 deel aan deze dag boordevol conferenties en ontmoetingen met de grootste namen uit de sector.

post-image-3

Ook dit jaar stelt Digimedia u met gepaste trost het vlaggenschipevenement Digital First voor, dat u zal onderdompelen in het hartje van de Belgische innovatie. Tips & tricks, spitstechnologie en inspirerende ontmoetingen: dit is de ideale gelegenheid om uw netwerk te versterken en de nieuwste trends te ontdekken.

Wij stellen u enkele van onze nieuwe exposanten voor:

  • Audiense: deze specialist in doelgroepintelligentie biedt oplossingen voor het segmenteren en analyseren van het gedrag van gebruikers op basis van digitale en sociale gegevens. De expertise van Audiense helpt merken en agentschappen om hun publiek beter te begrijpen en te targeten voor een efficiëntere marketingstrategie.
  • Pebble: dit bedrijf focust zich op de verbetering van de klantervaring door middel van marketing automatisering en optimalisering van de platformen voor het beheer van klantgegevens (CDP – Customer Data Platform). Met hun technische aanpak kan de efficiency van de marketingcampagnes verbeterd worden.
  • Two Point O: specialist in de ontwikkeling van digitale producten, technische architectuur en contentbeheer. Two point O biedt oplossingen op maat aan om de klantervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van schaalbare technologieën en agile methodologieën helpen zij hun klanten om het digitale ecosysteem beter te beheersen en hun operaties te optimaliseren.-
  • Givemefive: platform voor B2B verkoopteams. Givemefive vereenvoudigt onderhandelingen over de prijzen. Hiermee kan men interactieve aanbiedingen configureren, instant offertes aanmaken, en de prijzen synchroniseren met het CRM, wat het verkoopproces vereenvoudigt.


Reserveer nu al de dag van 17 oktober 2024 om Digital First bij te wonen, het evenement dat digitale innovatie combineert met netwerkopportuniteiten in Brussel. Mis deze unieke gelegenheid niet om u onder te dompelen in de toekomst van de digitale wereld in België!
 

Back to top button
Close
Close