Julien Latinis wordt de nieuwe CEO van Efluenz

Efluenz is verheugd een cruciale stap in haar voortdurende groeipad aan te kondigen. Het bedrijf, erkend voor zijn constante evolutie en innovatieve campagnes, bevindt zich op een ononderbroken succestraject.

post-image-3

Vandaag, Julien Latinis, voorheen COO, zal nu de rol van CEO op zich nemen. Als oprichtster zal Yasmin Vantuykom de fakkel doorgeven, vol vertrouwen in zijn capaciteiten om Efluenz naar nieuwe hoogten te leiden. Yasmin verklaart: "Ik ben ervan overtuigd dat Julien de ideale persoon is om Efluenz naar nieuwe hoogten te leiden. Zijn visie en leiderschap zullen ervoor zorgen dat onze missie met excellentie wordt voortgezet."

Daarnaast zijn zij verheugd de oprichting van een Operationeel Directiecomité Frankrijk-België aan te kondigen. Dit comité, dat een cruciale rol zal spelen in de richting van onze toekomstige ontwikkeling, bestaat uit de volgende leden:

  • Yasmin Vantuykom: Oprichtster & Verantwoordelijke Strategische Projecten
  • Julien Latinis: CEO
  • Elise Oturbon: Verantwoordelijke Frankrijk
  • Katrien De Vos: Verantwoordelijke Commerciële Ontwikkeling

Yasmin Vantuykom zal haar expertise en strategische visie blijven inbrengen als een belangrijk lid van het comité. Tegelijkertijd heeft Yasmin besloten haar belang in Efluenz te verkopen aan de Rossel Groep, die nu 100% van het bedrijf zal bezitten. Deze operatie opent ongekende groeiperspectieven en 360° oplossingen voor ons bedrijf. Yasmin zal Efluenz eind 2024 verlaten, waarbij ze zorgt voor een soepele overgang. "In de afgelopen twee jaar hebben we alle nodige maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat Efluenz blijft groeien en gedijen zonder mij. Ik ben ervan overtuigd dat het bedrijf in goede handen is en dat de toekomst zeer veelbelovend is."

Deze verandering symboliseert zijn hernieuwde inzet voor kwaliteit en innovatie. Zij zijn enthousiast om dit avontuur met u voort te zetten, door toonaangevende influencer marketingoplossingen te bieden en nieuwe groeimogelijkheden te verkennen.

Back to top button
Close
Close