Staan startups in de schijnwerpers op Digital First

17 oktober 2024 wordt een datum om rood te omcirkelen in uw agenda: Digital First maakt zijn grote come-back in Tour en Taxis! Deze langverwachte 19e editie bevestigt zijn status als een van de belangrijkste ontmoetingsplekken voor de digitale sector in België.

post-image-3

Digital First, dat betekent meer dan 70 conferenties, vele exposanten en meer dan 2500 deelnemers. Het evenement brengt alle spelers van de digitale wereld op één plek bijen om hun kennis met elkaar te delen en nieuwe opportuniteiten te ontdekken.

Net als andere jaren streeft Digital First ernaar om de Belgische ondernemers en start-ups in de schijnwerpers te zetten die de digitale toekomst van het land vormgeven. Voor deze langverwachte 19e editie zal de Start-up Village Powered by Smart Company weer volledig gewijd zijn aan opkomende ondernemingen die hun activiteit willen starten of verder ontwikkelen; hier zullen innovatieve ideeën elkaar vinden en zijn er tal van opportuniteiten voor verdere ontwikkeling.

Luister naar de inspirerende verhalen van andere bedrijven die succes geboekt hebben. Gerenommeerde sprekers zullen hun kennis en hun advies met u delen om u te helpen uw weg te vinden in de competitieve wereld van de start-ups.

Maak kennis met specifieke onderwerpen bij de thematische sessies en neem deel aan de workshops om nieuwe vaardigheden en waardevolle kennis te verwerven om uw bedrijf te laten groeien.

Dé gelegenheid bij uitstek om ondernemers, investeerders en experts op digitaal gebied te ontmoeten. Mis deze gelegenheid niet om op Digital First uw start-up vooruit te helpen! Schrijf u nu in voor onze projectoproep via deze link.

Back to top button
Close
Close