Verhoog je online impact: Doe mee aan de Social Media Summit !

Bereid u voor op ons laatste evenement voor de zomer: de Social Media Media Summit, summer edition! Neem een duik in de wereld van creativiteit, innovatie en ontdek de nieuwste trends die de wereld van de social media dit jaar vormgeven.

post-image-3

De Social Media Summit belooft ook dit jaar een boeiende ervaring te worden waar u de verschillende facetten van de social media ontdekt, met experts van de industrie als uw gids. Een datum om alvast te noteren: 27 juni!

Waaraan u zich mag verwachten:
Sessies die de relevantste onderwerpen behandelen die de digitale wereld beïnvloeden, gaande van de revolutionaire impact van AI tot de terugkeer van langere contentformaten. Ontdek de geheimen die u zullen helpen om een authentiek engagement te creëren, de kracht van de algoritmes en de kunst van de native product placement onder de knie te krijgen, dit alles gebracht door grote namen van de Belgische markt.

Vergeet ook niet de nieuwigheid van dit jaar: het deel dat aan influence marketing gewijd is. Maak u klaar om ons panel met influencers te ontmoeten en door hun ogen contentcreatie en influence marketing te ontdekken in de B2B wereld.

Bereid u voor op een unieke namiddag, waarin u impactvolle ideeën ontdekt, een vernieuwde visie krijgt op content en strategie op de sociale media, beter begrijpt hoe vandaag het zoeken werkt op sociale media, en de gelegenheid hebt om authentieke banden te smeden tijdens onze netwerkpauzes.

Maak kennis met de sprekers:
Laat ons vooral niet vergeten de sterren van 27 juni voor te stellen! U zal de kans hebben om met verschillende sprekers van gedachten te wisselen die voorop lopen op het gebied van de aanpassingen op de sociale media:

  •     Pien Malfliet – Digital marketing consultant en social media-expert, OMCOLLECTIVE
  •     Jérôme Rafalgram – Gerenommeerde fotograaf, RAFALGRAM
  •     Julien Zaldua – Social media verantwoordelijke Benelux, MEDIAMARKT
  •     Johan Van Roy – Hoofd communicatie, GAIA
  •     Kevin Major – Moderator, FLASH FORWARD PRESENTS
  •     Fabian Delhaxhe – Oprichter, LA SUPER GROWTH BOITE
  •     David Dieu – Content creator, DAVID DIEU
  •     Laura Carbone – Campagneverantwoordelijke, EFLUENZ
  •     Marc Winer – Influencer en culinaire blogger, MARCWINER


Wees erbij en deel uw visie op de social media met ons! Reserveer nu uw plaats op de Social Media Summit en woon dit evenement bij dat u niet alleen inspiratie geeft maar ook nieuwe inzichten.

Reserveer hier uw ticket:
https://digimedia.be/SMS/subscribe

Back to top button
Close
Close