Digital First: meer dan 1750 deelnemers op de afspraak!

Digital First had plaats op 19 oktober in Tour&Taxis. Meer dan 1750 aanwezigen namen deel aan deze 18e editie.

post-image-3

In de loop van die dag konden de deelnemers kiezen uit meer dan 70 conferenties, gebracht door koplopers van de digitale markt. Tot de sprekers behoorden onder andere: Linkedin, Google, Kiabi, Newpharma, Coca-Cola, Spotify, TikTok, Innorivis, Kontentino en vele anderen, waardoor de deelnemers een brede keuze hadden.

Tijdens deze presentaties konden de bezoekers ook kennismaken met het nieuwe boek van Jo Caudron, "De Toekomstformule", naast een conferentie die draaide op de "toekomst" en de economische en maatschappelijke uitdagen waarmee wij geconfronteerd worden. Spotify heeft ook met het publiek gedeeld hoe men zijn klanten bereiken kan met de nieuwe functies die op de digitale app beschikbaar zijn. Bovendien is de playlist, die speciaal voor het evenement gemaakt werd, nog altijd beschikbaar op het platform.

Dit was ook de gelegenheid om de nieuwe Coca-Cola te ontdekken die met behulp van artificiële intelligentie gecreëerd werd, maar ook om het belang van de gebruikers in hun strategie te begrijpen. Met de presentatie van Mathieu Hosselet van MKKM konden de bezoekers ook de belangrijkste trends ontdekken op de sociale media die men in 2024 in het oog moet houden. Nog tal van andere sprekers waren op de afspraak, zoals GFK, hub.brussels, Flexmail, enz.

Digitale inclusie met Thomas Royberghs van WeTechCare en een verantwoorde digitale wereld met Pascale Rousset van Algorila kregen dit jaar bijzondere aandacht. Vrouwen die ondernemen stond ook centraal van het evenement, met een panel bestaande uit Béa Ercolini, Aurélie Mulowa, Lorena Billi en Leïla Maidane. De spreeksters konden hun ervaring als vrouwelijke ondernemers delen en vertellen over hun betrokkenheid in technologie en de digitale tools die zij dagelijks gebruiken. Een presentatie die reflectie en het delen van ervaring afwisselde.

Voor elke deelnemer stond er ook een Digital First app ter beschikking, om de verschillende partners en exposanten te ontdekken maar ook om een-op-een afspraken te maken in de networking zone en het genereren van leads te bevorderen en vergemakkelijken.

De dag werd in schoonheid afgesloten met de uitreikingsceremonie van de Mixx Awards.

Back to top button
Close
Close