hub.brussels op Digital First: de Brusselaars aanmoedigen om in de digitale wereld te ondernemen

Het Brusselse agentschap voor de Ondersteuning van bedrijven helpt ondernemers en onderneemsters uit het Brussels Hoofdstedelijk Gewest om hun bedrijf op te starten of te ontwikkelen, en biedt hen een reeks ondersteuningstools en adviezen gratis aan.

post-image-3

In zijn lokalen gelegen Charleroisteenweg in Sint-Gilles biedt hub.brussels de scale-ups en start-ups volledig gratis ondersteuning aan, gebracht door experten met diverse vaardigheden en kennis. De waaier oplossingen en adviezen hebben betrekking op verschillende domeinen, zoals bedrijfsstrategie, financiering, uitbreiding naar het buitenland. Het Agentschap, dat over een gepassioneerd team beschikt, is actief betrokken bij de ondernemers, en begeleidt hen tijdens hun hele traject om hun doelstellingen met succes te bereiken.

Het voornaamste doel van hub.brussels is het promoten van een duurzame economie, in lijn met maatschappelijke en ecologische waarden. Via verschillende projecten en initiatieven faciliteert het Agentschap bovendien de samenwerking tussen economische spelers uit de private en overheidssector.

Digital First betekent voor hub.brussels dan ook een buitenkans om het belang van duurzame digitalisering voor de Brusselse bedrijven te beklemtonen. De teams zullen ter plaatse concrete maatregelen voorstellen die de bedrijven kunnen ondernemen om duurzaamheid in hun digitale strategie te verweven.

Kom gratis kennismaken met de adviseurs van hub.brussels en krijg volop gepersonaliseerd advies op maat!


Back to top button
Close
Close