Programmeer uw Stories gemakkelijk met Swello

Met Swello kan u uw Stories gemakkelijk programmeren en hun prestaties opvolgen. Een simpele en ludieke app die het leven van bedrijven kan vereenvoudigen.

post-image-3

Stories zijn voor bedrijven een essentieel middel om met hun doelgroep te communiceren en met hen een echte relatie op te bouwen. Zij vertegenwoordigen een spontane manier om zich tot de doelgroep te richten. Maar het aanmaken ervan kan tijd kosten, want zij moeten live gerealiseerd en manueel gepubliceerd worden. Een taak die vooral voor community managers tijdrovend is, want zij moeten zich organiseren om die buiten de kantooruren aan te maken of te posten.

Om dit probleem aan te pakken heeft het platform Swello een nieuwe tool uitgebracht, waarmee u uw Stories kan inplannen. Volgens BDM met deze nieuwe functie kunnen bedrijven een publicatiekalender aanmaken en hun Stories op voorhand programmeren, wat van Swello een van de eerste platformen maakt die deze dienst aanbieden.

Deze nieuwe tool kan gemakkelijk gecombineerd worden met de functie Swello Pixel, waarmee u afbeeldingen kan bewerken, tekst eraan toevoegen en kleurencodes erin kan integreren. En wanneer de Story gepost is, kan u de performantie ervan opvolgen.

De app is gebruikersvriendelijk en biedt de mogelijkheid om hem 7 dagen gratis uit te testen.

Back to top button
Close
Close