Disney+ innoveert met een nieuw aanbod om de inkomsten op te krikken

Streamingplatform Disney+ is van plan binnenkort een nieuw aanbod voor te stellen aan zijn gebruikers, om zo de inkomsten van zijn afdeling media & entertainment nieuw leven in te blazen.

post-image-3

Binnenkort zal Disney+ nieuwe formules introduceren bij zijn gebruikers. Vanaf 1 november wordt een nieuwe optie met reclame beschikbaar aan €5,99 per maand. Tegelijkertijd wordt een premium aanbod beschikbaar dat verschillende voordelen biedt, en dat kost €11,99.

Door die verschillende abonnementsformules te combineren met de integratie van reclame, tracht het streamingplatform zijn activiteiten op het gebied van media en entertainment te stimuleren. Volgens L’Usine Digitale vertoonden de cijfers van het derde trimester een daling van 18% in de omzet van het bedrijf, en bedroegen 1,1 miljard dollar voor deze periode. Deze daling valt deels te verklaren door het beduidend verlies aan abonnees dat Disney+ dit jaar kende, met wereldwijd meer dan 140 miljoen gebruikers minder.

Ondanks die daling blijft Bob Iger, CEO van Walt Disney Company, optimistisch en bevestigt hij dat de activiteiten van zijn bedrijf duurzaam zullen blijven.

Back to top button
Close
Close