SANS Institute viert 15 jaar online training met vernieuwd OnDemand-leerplatform

Verbeterde leerervaring, toegankelijkheid en bruikbaarheid voor studenten

post-image-3

Het SANS Institute, de wereldwijde leider in cybersecuritytraining en -certificering, kondigde vandaag de lancering van zijn vernieuwde OnDemand-platform aan. SANS gebruikte directe feedback van studenten en klanten om de geheel nieuwe OnDemand-ervaring vorm te geven, met verbeterde functies die studenten moeten helpen om succesvol te zijn. Deze release volgt op de 15e verjaardag van SANS OnDemand, dat wereldwijd al aan meer dan 100.000 studenten online onderwijs bood.

Toegankelijkheid en bruikbaarheid waren het uitgangspunt bij het ontwerpen van de nieuwe OnDemand-ervaring. Studenten kunnen nog steeds volgens hun eigen planning trainen, maar nu binnen een gebruiksvriendelijke, state-of-the-art interface die erop gericht is hun leerervaring te maximaliseren. Nieuwe functies omvatten onder meer een bijgewerkte videospeler, een vernieuwde zijbalk met overzichten, cursusboeken, aantekeningen, een verbeterde zoekfunctie en nieuwe bladwijzermogelijkheden. Ze kunnen ook onderweg trainen, met eenvoudige toegang tot cursusinhoud die online of offline beschikbaar is in de mobiele SANS OnDemand-app. Ook hulp en ondersteuning zijn (nog) makkelijker te vinden, inclusief de mogelijkheid om live te chatten of vragen te stellen aan een GIAC-gecertificeerde ‘Subject Matter Expert’.

SANS OnDemand biedt handige en flexibele online cybersecuritytrainingen, waar en wanneer ook. Nu het aantal cyberaanvallen toeneemt, is het meer dan ooit het moment voor organisaties om hun medewerkers bij te scholen met cursussen die door wereldwijd gerenommeerde experts gemaakt en gegeven worden en erop gericht zijn reële cybersecurityvaardigheden op te bouwen. Studenten hebben de SANS OnDemand-trainingen geprezen als zijnde van topkwaliteit, met een uitzonderlijke leerervaring die traceerbare vooruitgang en verwezenlijkingen biedt.

Om meer te weten over het platform, inclusief alle functies en voordelen, bezoek www.sans.org/ondemand/.

Back to top button
Close
Close