Digital First is terug met zijn 17e editie vol spitsinnovatie

Digital First, hét evenement over het digitale in België, komt met zijn 17e editie terug naar Tour & Taxis. Deze samenkomst van alle digitale spelers belooft een dag te worden boordevol innovatie en het delen van ervaringen. Tal van sprekers en exposanten hebben hun aanwezigheid al bevestigd.

post-image-3

Op 20 oktober eerstkomend zal Digital First neerstrijken binnen de muren van Tour & Taxis om de deelnemers een unieke ervaring te laten beleven. Meer dan ooit zal de beurs in het teken van innovatie staan en gemarkeerd worden door de digitale sleutelmomenten die dit jaar voorgevallen zijn.

Om deze editie te begeleiden hebben heel wat koplopers hun deelname al bevestigd, zoals LinkedIn, Pinterest, Waze, Kazidomi, Efarmz, Colruyt, Caudalie, Di, Carrefour, Dr. Oetker, Orta en vele anderen.

In onze verschillende conferentiezalen zal u doorheen de verschillende universums en thema’s kunnen reizen die tot het digitale behoren. Van vrouwen die ondernemen en sociale media tot het metaversum: de digitale wereld zal voor u geen geheimen meer hebben.

MKKM, Brandwatch, Adobe, Proximus, Admind, Universem en vele anderen zullen ook als exposant aanwezig zijn, om van gedachten te wisselen en hun ervaring als professional uit de sector te delen.

Lead generation, sharing en ontdekkingen zijn de belangrijkste kenmerken van deze editie 2022 vol digitale spitstechnologie.

U hebt niet veel tijd meer om u in te schijven! Profiteer hier van het early bird-aanbod.

Laat u deze kans niet ontglippen en doe mee aan deze verrijkende dag!


 

Back to top button
Close
Close