Gus Foods, de kantine 2.0

Na de epidemie hebben weinig bedrijven het werk met 100% fysieke aanwezigheid hernomen. Er zijn minder personeelsleden ter plaatse aanwezig, wat ervoor zorgt dat de kantines in de bedrijven meestal gesloten blijven. Om daaraan een mouw te passen gaat Gus Foods van start met zijn kantine 2.0

post-image-3

Gus Foods is een start-up uit Brussel die slimme koelkasten in de bedrijven aanbiedt. Het jonge bedrijf is al in een vijftigtal bedrijven aanwezig, en het wil uitbreiden naar alle windstreken van België en Luxemburg. Een fondsenwerving van 750.000 euro moet het daarbij helpen.

De slimme koelkasten bevatten 100% Belgische verse en gezonde producten, afkomstig van plaatselijke telers en leveranciers.

De koelkast werkt in de vorm van kantine 2.0. De betalingen geschieden via een app en met een QR-code. Bovendien worden allerlei data verzameld om te meten welke maaltijden en producten het populairst zijn en welke de drukste uren zijn.

Op basis van deze gegevens worden de koelkasten dan voldoende bevoorraad, op het juiste tijdstip, terwijl ook verspilling tegengegaan wordt.

Back to top button
Close
Close