Brusselse fintech Accountable haalt 10 miljoen euro op

De pocket accountant Accountable wil zich verder ontwikkelen en zich openstellen voor de Europese markt. Het bedrijf haalt 10 miljoen euro op in plaats van 5,6 miljoen euro.

post-image-3

De Brusselse fintech maakte deze week bekend dat zij 10 miljoen euro opgehaald heeft in plaats van de 5,7 miljoen die in 2021 aangekondigd werd.
Een kapitaalronde in serie A, geleid door verschillende bekenden uit de Duitse tech. Waaronder de medeoprichters van Billie, Klarna, maar ook de oprichters van het identiteitsverificatieplatform IDnow.

Accountable, dat sinds 2018 op de markt is, is de vrucht van de samenwerking tussen Nicolas Quarré en Alexis Eggermont, twee Big Data-specialisten.

Het jonge bedrijf werd opgericht om zelfstandigen te helpen door het boekhoudbeheer op administratief en financieel vlak te vereenvoudigen.
Het is de bedoeling om een compacte versie van hun boekhouding aan te bieden, die documentbeheer bevat, berekening van belastingen, uitgifte van facturen en toegang tot de bankrekeningen, en dat in real time.

Om nog een stap verder te kunnen zetten in haar project, wil het bedrijf met deze kapitaalronde haar team versterken en zich openstellen voor een nieuwe Europese markt.

Back to top button
Close
Close