Lieselot Velter gaat nieuwe uitdaging aan als Team Lead bij oona

Een scala aan specifieke skills, dat onderscheidt de teams van oona. Die meerwaarde is ook steeds vaker waarom klanten voor ons kiezen. Want onze klanten willen storytelling. Strategie. Creatieve invalshoeken. Een mix van social, influencer- en performancemarketing. Liefst kloppen ze daarvoor niet aan bij verschillende communicatiebureaus in de landen waarin ze werken – ze zoeken één vertrouwde partner. En net daar verschijnt Lieselot Velter op het toneel.

post-image-3

Ruim negen jaar ervaring in de internationale lifestylesector deed Lieselot uitgroeien tot experte in een waaier aan disciplines. Bij Eastpak deed ze jarenlang een frisse wind waaien, maar nu wou ze zelf nieuwe horizonten gaan verkennen. Die heeft ze bij oona gevonden, want “oona is baanbrekend. Onverschrokken. Het werpt zich op als agency van morgen. Creatief, innovatief denken zit oona in het bloed. Dat vind je zelden in grote bedrijven.” Lieselot staat vanaf nu aan het roer van een van oona's belangrijkste Benelux-teams.

EERST EEN PLAN, DE REST KOMT LATER

Lieselot voelde dat er verandering op til stond in de marketingwereld. Met enkel een goed verhaal kom je er niet meer. Je moet je verhaal ook kunnen overbrengen. “Content, social media, influencing ... zijn meer dan gewoon strategieën. Ze vormen het vertrekpunt”, vindt Lieselot. “En dat heeft oona begrepen. Gevolg: oona beklimt vlotjes de agencyladder.”

ALTIJD EEN STAP VOORUIT OP DE REST

Oona’s groei is onstuitbaar, ook over de landsgrenzen heen. Dat bevestigt Werner De Smet, oprichter en CEO: “We begonnen jaren geleden als Belgisch bedrijf. Maar het duurde niet lang voor we ook in Nederland actief waren. Meer en meer klanten zijn overtuigd van de Noord-Europese aanpak.” Grootse plannen, je hoort het. Daarvoor heb je de juiste mensen nodig. Want klanten vragen steeds vaker om een grensoverstijgende aanpak. Ze zoeken een social- en influencermarketingstrategie die voor verschillende landen werkt, en willen daarvoor maar één agency inschakelen. Met Lieselot Velter aan zijn zijde, maakt oona van die internationale uitdaging een daverend succes.

“Oona is jong. Gewaagd. Die uitstraling trok me aan. Hier is ‘traditie’ niet heilig. Dat voel je. Oona zoekt nieuwe manieren, innoveert. Zo is het altijd een stap vooruit op de rest. Daar wil ik aan meewerken.” - Lieselot Velter

En wij zijn maar wat blij om haar te verwelkomen. “Samenwerken met Lieselot, dat zagen we al een heel tijdje zitten”, vertelt De Smet. “De wereld van community-driven lifestylebrands kent voor haar geen geheimen. Ze gaat een groeiend team leiden, en ik ben ervan overtuigd dat ze geknipt is voor die rol: ze heeft bakken ervaring én de managementskills die we zoeken.”

 

Back to top button
Close
Close