De BeCommerce Awards: dé gelegenheid om de groten van de crisis te bedanken

De BeCommerce Awards zijn een pure creatie van de Belgische organisatie BeCommerce. De prijsuitreiking, die op 13 oktober 2021 plaats heeft in Tour & Taxis (Brussel) wil de meest ambitieuze en veelbelovende e-commercebedrijven van het jaar bedanken. De awards kunnen hen in de spotlights zetten en hen grote zichtbaarheid in de pers bieden.

post-image-3

Een ding staat vast: de lockdown heeft het gebruik van het internet onmiskenbaar versneld, wat leidde tot een bliksemsnelle groei van de e-commercesector. Verbruiksgoederen online aankopen is ingeburgerd geraakt in België. Om op te kunnen tegen deze plotse versnelling heeft de hele sector zich georganiseerd, zijn inspanningen en inventiviteit verdubbeld om de industrie draaiende te houden. De BeCommerce Awards zijn meer dan ooit de gelegenheid om hen in de schijnwerpers te zetten en hen van harte te feliciteren.

Dit jaar heeft de prijsuitreiking tot ons aller genoegen lijfelijk plaats, op 13 oktober 2021 in Tour & Taxis in Brussel. Dé gelegenheid om met de Belgische e-commercespelers van gedachten te wisselen en tegelijkertijd een gezellige en feestelijke avond te beleven.

BeCommerce, dat de uitreiking samen met Digimedia organiseert, is een vereniging zonder winstgevend doel, die de e-commercesector in België groepeert en vertegenwoordigt. Dankzij de audits naar conformiteit en veiligheid, garandeert het BeCommerce Trustmark dat de gebruiker de betrouwbare online winkels kan herkennen, en dat die winkels het vertrouwen van de gebruikers genieten.

De BeCommerce Awards in cijfers:
11 onafhankelijke juryleden, experts in e-commerce
48 webshop oprichters
+200 casestudies
14 winnaars
13.000 online stemmen

Het idee begeestert u en u staat te trappelen van ongeduld? Afspraak op de pagina van de BeCommerce Awards om de laatste vrije plaatsen te reserveren!

Back to top button
Close
Close