E-commerce Summit: customer cases, succesverhalen en goede praktijken

De door Digimedia georganiseerde E-commerce Summit heeft plaats op donderdag 24 juni 2021 in Steigenberger Wiltcher`s in Brussel. Een evenement dat u niet mag missen als u geïnteresseerd bent in online verkopen en u het face-to-face netwerken gemist hebt.

post-image-3

E-commerce groeit explosief
De laatste maanden hadden merken en bedrijven geen andere keuze dan hun gewoonten te veranderen wilden zij hun producten blijven verkopen en een antwoord bieden aan de behoeften van de gebruikers. In België zowel als in het buitenland kende de online verkoop een exponentiële groei, en verschillende elementen zijn essentieel geworden. Met de E-commerce Summit  kan u ontdekken wat de goede e-commerce praktijken zijn in 2021, en wat de perspectieven zijn voor de sector.

Getalenteerde, uiteenlopende sprekers
Tijdens het evenement zal u geïnspireerd worden door sprekers die bij agentschappen werken, voor bedrijven die oplossingen aanbieden, maar ook voor grote merken zoals Alibaba, Veepee of Deliveroo. De winnaars van de BeCommerce Awards 2020  zullen ook aanwezig zijn. In hun presentaties zullen de sprekers customer cases en succesverhalen met u delen. De verschillende sprekers vindt u trouwens terug op de website van het evenement.

Een face-to-face evenement
De E-commerce Summit luidt ook de terugkeer van fysieke evenementen in. Het Digimedia-team verheugt zich erop u terug te zien en u de kans te bieden om professionals uit de sector te ontmoeten. Zoals altijd speelt netwerken een belangrijke rol, met networking breaks en een slotcocktail.

Om in alle veiligheid een mooie tijd te beleven, wordt er bijzonder aandacht besteed aan het eerbiedigen van de gezondheidsmaatregelen. Mondmaskers en gels zullen dan ook beschikbaar zijn aan de inkom.

Wil u deelnemen aan het evenement? Profiteer dan nu van het early bird aanbod, dat tot 10 juni 2021 geldig is.

*Een evenement gesponsord door eBay, Contentsquare, Optmizely, Smile en Digimedia.



 

Back to top button
Close
Close