Jürgen Ingels stelt zijn boek voor op Digital First

Voor Digital First, nu donderdag 26 november, kunnen we rekenen op de aanwezigheid van Jürgen Ingels. Tijdens zijn presentatie zal hij zijn boek `50 lessen voor ondernemers` voorstellen, waarin hij onthult welke lessen hij als ondernemer geleerd heeft.

post-image-3

In zijn nieuw boek vertelt Jürgen Ingels aan de hand van persoonlijke anekdotes over zijn geschiedenis als ondernemer, die voor hem ook niet altijd gemakkelijk was. Met dit boek hoopt hij te inspireren, zijn passie voor het ondernemerschap en de technologie over te brengen, en andere ondernemers te helpen hun obstakels te overwinnen.

Tijdens zijn presentatie zal Jürgen concrete en praktische tips geven over hoe je een onderneming naar een hoger niveau tilt. Hij zal verschillende punten aanraken: van exploitatie tot businessmodel, van marketing tot verkoop en van de samenstelling van de teams tot de financiële structuur van het bedrijf.

Wil u het programma en alle sprekers op het evenement ontdekken, ga dan snel naar onze website: https://www.digitalfirst.be/

 

Back to top button
Close
Close