Dominique Leroy behaalt een plaats in de raad van bestuur van T-Mobile US

De voormalige baas van Proximus zal in de raad van bestuur de plaats overnemen van haar nieuwe collega Srini Gopolan, die CEO wordt van Deutsche Telekom.

post-image-3

Dominique Leroy blijft vooruitgang boeken in haar internationale carrière. Na haar benoeming begin september tot hoofd van de Europese activiteit van de Duitse operator Deutsche Telekom, zal de voormalige baas van Proximus nu ook zetelen in  de raad van bestuur van de Amerikaanse dochteronderneming van T-Mobile. Deutsche Telekom is met 43,5% van de aandelen de belangrijkste aandeelhouder van deze dochteronderneming. "Ik ben echt vereerd om deel uit te maken van de raad van bestuur van T-Mobile US en om bij te dragen aan de groei van dit ongelooflijke bedrijf", zei Dominique Leroy op het sociale netwerk LinkedIn.

Niet echt een verrassing
De benoeming van Dominique Leroy komt niet echt als een grote verrassing. Srini Gopolan, van wie Dominique Leroy de functie overneemt en die nu CEO wordt van Deutsche Telekom, had voorheen de positie van Dominique Leroy aan het hoofd van de Europese activiteit, aldus de gespecialiseerde site TelcoTitans.

Al enkele weken leidt Dominique Leroy vanuit Bonn de activiteit van de Duitse groep in tien Europese landen. Dominique Leroy verduidelijkte twee maanden geleden dat deze activiteit "12 miljard euro omzet en 45.000 mensen" vertegenwoordigt.
 

Back to top button
Close
Close