Digital First is volgende week al!

Mis de 15e editie niet van de beurs Digital First, de digitale afspraak van het jaar in België.

post-image-3

De beurs Digital First krijgt op donderdag 26 november een heel andere dimensie, met een uitzonderlijke 15e editie die het beste uit de digitale sector bijeenbrengt. Dit jaar zullen de deelnemers gratis  een honderdtal conferenties rechtsreeks  kunnen bijwonen via een live streaming platform. Zij zullen ook sponsors en sprekers kunnen ontmoeten via Conversation Starter, een tool waarmee de deelnemers onder elkaar kunnen praten en aan  networking kunnen doen.

Wat Smart Company betreft zal een deel van het programma gewijd zijn aan het honderdtal start-ups die bij het evenement aanwezig zijn, met name via pitching sessies die de start-ups kunnen houden bij potentiële investeerders. Via de networking tool hebben de start-ups ook de kans om professionals uit de sector te ontmoeten en nieuwe trends, technologieën en kansen voor digitale ontwikkeling voor hun bedrijf te ontdekken.

Het programma van het evenement blijft ongewijzigd, met conferenties van Alibaba, Facebook en Instagram. Burger King zal ook aanwezig zijn, naast Snapchat, TikTok, Smartfin, Silversquare en vele anderen. 

Tijdens editie 2020 zullen ook twee panelgesprekken georganiseerd worden met influencers.

Ontdek de lijst met deelnemers op de website www.digitalfirst.be en reserveer nu meteen! De toegang is gratis.

Het Digital First team.

Back to top button
Close
Close