Digital Wallonia, officiële partner van Digital First 2020

Nu het digitaler dan ooit is, gaat Digital First samenwerken met Digital Wallonia voor de 15e editie van de grootste digitale beurs van België.

post-image-3

Digital Wallonia vertegenwoordigt de digitale strategie van Wallonië. Het legt het kader vast waarin alle acties passen van de Waalse Regering op het gebied van de digitale transformatie van Wallonië. De strategie van Digital Wallonia draait rond 5 structurerende thema`s: de digitale sector, de digitale economie, het connected en smart grondgebied, de openbare diensten, competenties en tewerkstelling. Wat haar tot de partner bij uitstek maakt voor Digital First!

Dit jaar zal Digital Wallonia aanwezig zijn op de beurs, samen met verschillende start-ups, waaronder Simplicy, Digiteal, Ticup, Semactic, Cikisi en vele anderen. De ongeveer honderd start-ups die tijdens het evenement aanwezig zijn, krijgen de kans om professionals in de sector te ontmoeten en nieuwe trends, technologieën en digitale ontwikkelingsmogelijkheden voor hun bedrijf te ontdekken via een groot aantal conferenties en een networking platform, allemaal online beschikbaar. Start-ups krijgen ook de mogelijkheid om pitch-sessies te houden bij potentiële investeerders.

Bent u een start-up en wil u met erbij zijn? Aarzel niet om u gratis in te schrijven op onze website  www.digitalfirst.be !

Back to top button
Close
Close