Digital First zet nogmaals de start-ups in de schijnwerpers!

Digital First wil de Belgische start-ups en grootschalige projecten onder de aandacht brengen. Daarom biedt het de start-ups de kans om zich gratis in te schrijven op het evenement dat nu 100% digitaal verloopt als onderdeel van de beurs Smart Company!

post-image-3

U bent een start-up en wil uw netwerk vergroten, potentiële partners ontmoeten? Digital First biedt u eens te meer de kans om u gratis in te schrijven op het belangrijkste evenement van de Belgische digitale sector, dat nu online georganiseerd wordt. Tijdens de Smart Company beurs hebt u de gelegenheid om kwalitatief te netwerken en om de luisteren naar experts uit de sector die hun laatste innovaties voorstellen.

Gezien de huidige gezondheidscrisis zal Digital First dit jaar op 26 november plaatsvinden in een 100% digitaal formaat. De ingeschreven start-ups zullen uitgenodigd worden om deel te nemen aan digitale networking sessies en om zich voor te stellen aan andere professionals.

Doe net als Semactic, Mopets, Zingi, Churxi, Mayflyapp en tientallen andere start-ups die zich al ingeschreven hebben. Om aan het evenement deel te nemen en uw start-up voor te stellen op de beurs Smart Company volstaat het om dit formulier in te vullen.

Wees er snel bij, enkel de eerste 200 ingeschreven start-ups kunnen deelnemen!

Back to top button
Close
Close