Salesforce bevestigt zijn deelname aan Digital First

Het belangrijkste platform ter wereld voor het beheer van de klantrelaties wordt sponsor van editie 2020 van de beurs Digital First, de jaarlijkse ontmoetingsplek voor de digitale sector in België.

post-image-3

Wij vertelden gisteren al dat Digital First kon rekenen op de aanwezigheid van Digital Wallonia voor zijn editie 2020. Het blijkt vandaag dat ook Salesforce van de partij zal zijn!

Het CRM-platform, dat tientallen digital tools en diensten biedt aan bedrijven om hun verkoop te optimaliseren en hun groei te stimuleren, zal dus eens te meer sponsor zijn van de beurs Digital First. Het evenement biedt de deelnemers de gelegenheid om Salesforce Customer 360 te ontdekken, het vlaggenschip van het merk, en meer te weten te komen over wat Customer Relationship Management de bedrijven bieden kan.

Digital First brengt de professionals uit de digitale sector met elkaar in contact en helpt hen om hun networking te onderhouden, hun technologische focus, zichtbaarheid en de klantenwerving van exposanten en bezoekers. De beurs zet ook tientallen innovaties, oplossingen en digitale tools in de schijnwerpers.

 

Boek nu al uw tickets  en neem deel aan de Digital First 2020-ervaring!

Back to top button
Close
Close