Digital Transformation Summit: een nieuwe editie, en voorname gasten

Nu donderdag, 1 oktober, heeft de Digital Transformation Summit plaats in Châtelain. Het evenement zal er zoals gewoonlijk tal van speakers verwelkomen die hun expertise graag willen delen met de digitale sector. Deékans voor het publiek om inspiratie te putten uit de lessen  van degenen die blijven transformeren en innoveren.

post-image-3

Voor haar 5e editie zal de Digital Transformation Summit verschillende presentaties en ronde tafels aanbieden, die het publiek de mogelijkheid tot networking bieden. Het evenement zal trouwens gerennommeerde gasten verwelkomen die emblematische bedrijven uit de digitale sector vertegenwoordigen, zoals Johan Verhaeghen en Julien Stocq voor PwC Belgium, Iris Verdoodt voor iProspect, José Fernandez voor D`Ieteren, Melody Coomans en Dave Froidcoeur voor Carrefour Belgium, Cédric Pierrard voor Efficy, Sacha Waedemon voor Digitag, Marc Vanhoutteghem voor Fnac/Vandenborre, Jo Caudron voor Scopernia, Havard Stjernen voor Wish en Tom Husson voor Human.AI.

Deze gasten zullen hun expertise met het publiek delen en de wereld van de digitale transformatie verkennen, evenals de manier waarop de bedrijven deze transformatie benaderen - een ingrijpende verandering die niet alleen de tools maar ook de structuur van bedrijven beïnvloedt.

Alle nodige hygiënische maatregelen zullen genomen worden om de veiligheid van de deelnemers en het personeel ter plaatse te verzekeren, met onder andere het uitdelen van mondmaskers en het aanbieden van ontsmettingsmiddelen aan de ingang.

Bent u geïnteresseerd? Reserveer nu uw plaats op onze site: https://digimedia.be/forum/DTF/

Back to top button
Close
Close