De tool 366 Degrees: automatisering van het marketingproces

Het is nu mogelijk om het marketingprijs te creëren en automatiseren dankzij 366 Degrees. Met de tool,  in de vorm van een dashboard kunt u gepersonaliseerde campagnes aanmaken.

post-image-3

De tool 366 Degrees centraliseert de marketing en commerciële inspanningen op één enkel platform.  Het stelt de gebruiker ervan in staat om met één klik alle inzichten in de laatste campagnes te bekijken, maar ook om een nieuw project te lanceren, een posting te maken voor de sociale netwerken, een landingspagina te ontwerpen en een nieuwsbrief op te stellen.

Kinderspel
Het gebruik van 366 Degrees is simpel, want het platform biedt verschillende templates die aangepast kunnen worden; het volstaat om de titel toe te voegen, het onderwerp en de beschrijving. De medewerkers hebben toegang tot projecten die zij dus naar behoeven kunnen aanpassen. Met de tool kunt u ook een blanco pagina beginnen en een nieuw project met drag en drop creëren. Met 366 Degrees kunt u vervolgens de campagne configureren door de brondoelgroep te kiezen, vervolgens de afzender te kiezen en de verzending te plannen.

Nog een voordeel: alle campagnes kunnen via een kalender bekeken en beheerd worden, wat een globaal overzicht geeft van de voortgang van de verschillende projecten. Het platform kan gelinkt worden aan Facebook, Twitter en LinkedIn, maar ook met diverse CRM-tools. 366 Degrees biedt ook een opvolging van de gelanceerde campagnes, via campagnerapporten en een telling van het engagement, waardoor u de fans kunt identificeren en hen traceren.

Een betalend aanbod, aan democratische prijs
De tool 366 Degrees is beschikbaar vanaf  69 dollar per maand. Voor deze prijs kan het bedrijf 25.000 e-mails per maand verzenden, 5.000 contacten toevoegen en profiteren van 2 gepersonaliseerde domeinnamen. Voor 138 dollar kunnen er 50.000 e-mails verzonden worden, 10.000 contacten toegevoegd en 5 gepersonaliseerde domeinnamen. En voor 207 dollar worden 100.000 e-mails per maand verstuurd, kunnen 25.000 contacten toegevoegd worden en kunnen 10 domeinnamen gepersonaliseerd worden.


Back to top button
Close
Close