Google zal SEO certificeringen aanbieden (aprilgrap)

Google creëert 3 niveaus van certificeringen in natuurlijke referentiëring (SEO). De gespecialiseerde site Abondance meldt dat elk van deze niveaus toegang zal geven tot tal van interessante diensten, zoals specifieke tools of rechtstreeks contact met een Google-medewerker die specialist is op dat gebied.

post-image-3

Het SEO-domein was tot nu de grote afwezige bij de bestaande Google certificeringen. Deze omissie behoort binnenkort tot het verleden, vermits er gewerkt wordt aan een certificering, die vanaf volgende maand beschikbaar zal zijn.

Elkeen die met SEO werkt, consultant of SEO-agentschap, zal (vanop afstand) kunnen deelnemen aan een examen en daar antwoord geven op tal van vragen in de vorm van een multiple choice test, die in een beperkte tijd afgelegd moet worden. De punten die hij krijgt komen overeen met een `grade`, afhankelijk van zijn kennis: Gold (100% goede antwoorden), Silver (90% of meer goede antwoorden), of Bronze (70% of meer). Wie minder dan 70% van de vragen goed beantwoordt zal niet slagen en moet 6 maanden wachten vooraleer het examen opnieuw af te leggen.

Dat nieuws was een aprilgrap ! Dank u Abondance voor het geweldige idee! 

Back to top button
Close
Close