Alexandre Gilmart treedt toe tot 1MD als creatief directeur

Alexandre Gilmart treedt toe tot 1MD | One Millions Dollars als creatief directeur. Hij komt het creatieve duo Fabian Aerts / Georges Petkidis versterken.

post-image-3

Zijn komst bevestigt de creatieve ambities van de studio, die zal putten uit zijn talent en enthousiasme om zijn ontwikkeling voort te zetten en voorop te blijven lopen bij het creëren van unieke visuele inhoud.

Alexandre zal dagelijks de katalysator zijn voor de activiteit van de studio. Hij zal verantwoordelijk zijn voor de coördinatie van het creatieve werk, van prospectie tot eindprestaties.

Voor hem was het duidelijk: “Ik ben erg blij dat ik bij 1MD ben terechtgekomen, een studio met de unieke stamboom die ik al lang volg. Met zo'n gemotiveerd en getalenteerd team kunnen werken, waarvan de hoogste prioriteit altijd de kwaliteit van creatief werk is, is ongelooflijk opwindend en verfrissend ”.

1MD zal van alle ervaringen profiteren die Alexandere gedurende 10 jaar heeft opgedaan, onder andere als hoofdontwerper bij Emakina en als creatief directeur bij idweaver. Hij heeft gewerkt voor prestigieuze klanten zoals Audi, VW, Skoda, Deutsche Bank, Starwood Hotels, Ice Watch, Lindemans, Rezidor Hotel Group, Ageas, ...

Back to top button
Close
Close