5 goede redenen om de Digital Pharma Summit bij te wonen

Een gevarieerd programma voor deze eerste Summit van het jaar mixt start-ups met professionals van de grootste bedrijven uit de farmaceutische industrie in Europa. Afspraak op 20 maart!

post-image-3

1) Tot de onderwerpen die behandeld worden op dit evenement behoren: de evolutie van de verwachtingen van patiënten, de mentaliteit van marketeers uit de farmasector, de implementatie van een digitale strategie voor een farmaceutisch bedrijf op wereldniveau, AI, het gebruik van video, samenwerking tussen jonge starters uit de farmasector, …

2) Het evenement heeft plaats in het prestigieuze Steigenberger Hotel.

3) Maar liefst 16 sprekers nemen het woord in de namiddag, en meer dan honderd deelnemers worden verwacht: er zal intens genetwerkt worden! Tot de bedrijven die aanwezig zijn behoren MSD, Novartis, Pfizer en Takeda.

4) Denise Silber, Presidente en oprichtster van Basil Strategies en van het congres Doctors 2.0, zal de moderator zijn van dit evenement. Zij zal de namiddag inleiden met een presentatie getiteld "A PANORAMA OF PHARMA`S INTEGRATION OF DIGITAL". Gepassioneerd als zij is door het potentieel van digitale innovatie om de gezondheid te verbeteren, wordt Denise Silber, de presidente en oprichtster van Basil Strategies en de congressen Doctors 2.0 & You, erkend voor haar visie en inzicht in de digitale gezondheid.

5) Gezien het succes van de panels met influencers bij de Social Media Summits en de beurst Digital First, wordt ook voor de DPS een gelijkaardig formaat uitgewerkt: 3 start-ups zullen het woord nemen tijdens een debat met als thema "HOW CAN PHARMA COLLABORATE?".

Informatie en inschrijving op de site van de  Digital Pharma Summit.

Back to top button
Close
Close