Efficy benoemt Dimitri Lhoste tot CFO en bevestigt de ambities voor Europese expansie

De Efficy Groep, Europese leverancier van Customer Relationship Management oplossingen, structureert haar afdeling Administratie & Financiën en benoemt Dimitri Lhoste tot CFO.

post-image-3

Dimitri Lhoste is 37 jaar oud en heeft meer dan 12 jaar ervaring als bedrijfsrevisor (nu verhinderd om controleopdrachten uit te voeren) bij BDO. Hij is daarnaast tevens lid van verschillende raden van bestuur of auditcomités, waaronder het college van censoren van de Nationale Bank van België. 

Hij vervoegt nu de rangen van Efficy om de financiële afdeling van de groep te versterken met het oog op de verdere ontwikkeling.. De afgelopen vijf jaar heeft Efficy een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 45% geboekt. 

Bij mijn aankomst was ik onder de indruk van de dynamiek en het potentieel van Efficy. Mijn uitdaging is om de groepsstructuur de komende jaren zelf mee uit te bouwen. Daarom zullen mijn eerste projecten bestaan uit het afronden van de financiële en operationele integraties die in 2018 zijn gestart met E- DEAL in Frankrijk en eind 2019 met SumaCRM in Spanje. Ik ga ook kijken naar het versterken van de financiële prestatie-indicatoren en het herzien van de jaarrekening voor 2019”, zegt Dimitri Lhoste. 

CFO, een structurerende rol voor de Efficy Groep 

De ambitie van de Efficy Groep is gebaseerd op deze formule 53. In 5 jaar tijd, 5 keer zo groot worden en 5% van het CRM-marktaandeel in Europa vertegenwoordigen. Deze doelstelling zal worden bereikt door middel van organische en externe groei. 

Onze ambities zijn zeer hoog! Tot nu toe was ik CFO. Na het versterken van onze aandeelhoudersbasis met Fortino Capital Partners is de komst van Dimitri een keerpunt in deze race. Zijn aanwerving zal de groep versterken en ons voorbereiden op de talrijke overnames die in Europa zullen plaatsvinden. Hij werkt nu al aan de volgende operaties die in Duitsland en Frankrijk zullen plaatsvinden, waarschijnlijk in 2020”, besluit Cédric Pierrard, CEO van de Efficy Groep.

Back to top button
Close
Close