Brand New Day groeit verder en werft aan

Het jaar eindigt in schoonheid voor deze specialist in targeting van premium publiek, met de bevestiging dat de samenwerking verdergezet wordt met klanten zoals Mercedes-Benz, Geberit, Delhaize, Hansgrohe, Hill’s Pet, IXINA, Delitraiteur en anderen. Het agentschap is ook partner van de Social Media Summit die morgen plaatsvindt in The Hotel.

post-image-3

"Bij Brand New Day kunnen wij bogen op onze langdurige relaties, of het nu gaat om onze klanten of onze medewerkers. Het winnende recept? Ons team voldoende flexibiliteit bieden, opleiding en verantwoordelijkheid zodat elk teamlid kan bloeien, groeien in zijn domein en zin heeft om het beste van zichzelf te geven om een kwalitatief werk af te leveren", legt Sabine Gishvarova uit, Managing Director van het agentschap.

Het is in die optiek van ontplooiing dat Brand New Day nu een nieuwe werkruimte aan zijn teams aanbiedt, in volledig gerenoveerde kantoren en in een landelijk kader, op amper 30 minuten van Brussel. "In een richting die geen files kent" stipt de Managing Director aan.

Hebt u zin om een experimenteel en sterk team te vervoegen, met de mogelijkheid om met gerenommeerde klanten te werken? Hebt u een goede pen, zit marketing u in het bloed, bent u nieuwsgierig, creatief (Nederlands als moedertaal is een enorm pluspunt) en vooral aangenaam in de omgang? Aarzel dan vooral niet om Sabina (sabina.gishvarova@brandnewday.agency ) te contacteren of haar nu donderdagnamiddag te ontmoeten op onze Social Media Summit!

Back to top button
Close
Close