Voorstelling van het onderzoek "Social Media in Belgium 2020" op de Social Media Summit

Tijdens de Social Media Summit van 12 december eerstkomend zal Denys Malengreau, digital advisor bij Reputation 365 en auteur van het onderzoek "Social Media in Belgium 2020", de belangrijkste conclusies voorstellen over de trends die de sociale netwerken in 2020 zullen doen daveren!

post-image-3

De sociale media zijn hier om te blijven: zij hebben de manier veranderd waarop de maatschappij verbinding legt, communiceert en informatie uitwisselt. Het moderne leven kreeg een nieuwe configuratie: doordat zij de nationale grenzen overschrijden, hebben de sociale netwerken een invloed op relaties, cultuur, economie, en de wereldvisie van de bevolking.

Vandaag is het een van de belangrijkste uitdagingen voor de bedrijven om te leren hoe zich aan deze nieuwe omgeving aan te passen, om een evenwicht te vinden tussen hun online en offline activiteiten, en optimaal te profiteren van de digitale wereld waarin wij leven.  Van hun plaats in de strategie van bedrijven, tot de efficiëntste apps ervoor: tijdens de interventie van Denys Malengreau op de Social Media Summit zal u vernemen wat de sociale netwerken in 2020 kenmerkt.

Een exclusieve enquête bij de Belgische agentschappen en adverteerders, interviews met influencers, suggesties voor denkpistes, concrete praktijken om toe te passen. Zes maanden lang had de auteur tot doel een volledige inventaris op te maken van de sociale netwerken in België.

Door tientallen bedrijven en specialisten uit de sector te ondervragen en onder andere de data van GlobalWebIndex onder de loep te nemen, maakt Denys Malengreau van "Social Media in Belgium 2020" dé referentiestudie over de sociale media in België. Professionals van agentschappen en adverteerders zullen dit document van 122 pagina`s erg waarderen om op 2020 te kunnen anticiperen.

De Social Media Summit, die trouwens concrete cases zal bevatten, gebracht door agentschappen en adverteerders zoals IciParixXL, TBWA, Happiness, biedt ook de gelegenheid om met een massa experts te praten die in The Hotel aanwezig zijn, en uw strategie voor de sociale netwerken te overdenken.

Om het onderzoek "Social Media in Belgium 2020" nu al te bestellen, of bijkomende informatie te ontvangen, kan u Camille Mokeddem contacteren via camille@digimedia.be

Back to top button
Close
Close