Brand New Day Agency op de Social Media Summit

Digimedia is verheugd om Brand New Day Agency, een social media agency gespecialiseerd in de targeting van een premium publiek, te mogen rekenen tot de sponsors van de Social Media Summit.

post-image-3

De Social Media Summit, dat is een twintigtaal specialisten, drie conferentiezalen, en dit alles op één namiddag tijd om alle nieuwe trends op het gebied van social media te ontdekken.

Dgimedia is verheugd om Brand New Day Agency, een social media agency gespecialiseerd in de targeting van premium publiek, te mogen rekenen tot de sponsors van de Social Media Summit.

Audiences & biggest trends

Sabina Gishvarova, Managing Director van Brand New Day Agency, zal uitleggen hoe digitale trends en sociale netwerken een uitstekende manier zijn om het gedrag van uw luisteraars op te nemen en het beste uit uw strategie te halen op deze platforms. Het focussen op duurzame trends die relevant zijn voor uw doelgroepen is een uitstekende manier om uw resultaten te maximaliseren.

Wil u haar ontmoeten, naast andere sprekers van TBWA, Altavia ACT, Influo, en een uitzonderlijke namiddag beleven: hier is het te doen!

Back to top button
Close
Close