Damien Nicolas vervoegt de rangen van Serviceplan Group as chief digital officer

Na een langer carrière bij GroupM en het laatste jaar als Chief Digital Officer bij Publicis Media (Zenith/Blue449), gaat Damien Nicolas naar Serviceplan om samen met CEO, Peter Vande Graveele, en het volledig managementteam (lees de MD’s van de 4 agencies Serviceplan, Plan.Net, Mediaplus en Mediascale) het ganse House of Communication onder digitale stroom te zetten.

post-image-3

Als Chief Digital Officer zal Damien Nicolas alle digitale knowledge en technologie-expertise acceleren binnen de verschillende agencies maar deze ook integreren in ons geïntegreerd agency-concept ‘House of Communication’. 

Hij zal ook heel nauw samenwerken met Tim Schnabel, de Chief Digital Officer van Serviceplan International om de digitale en technologische kennis die aanwezig is in de verschillende agencies internationaal beter de bundelen en te integreren in een internationale digitale value proposition. 

Het feit dat Damien Nicolas meer dan 15 jaar ervaring heeft als strateeg en expert in digitale media onderlijnt nog eens het belang dat Serviceplan Group hecht aan het integreren van creativiteit, media en technologie in 1 agency propositie.

Back to top button
Close
Close