De Vergeten Straat: de verborgen place to be van de MIVB

Brussel krijgt er vandaag een nieuwe straat bij. Deze nog onbekende straat, heeft één opmerkelijke eigenschap: ze is onvindbaar. Ter gelegenheid van de Week van de Mobiliteit en de lancering van hun nieuwe app, presenteert de MIVB de ‘Vergeten Straat’. Een geheime plek met exclusieve muzikale en artistieke evenementen, die je alleen kan vinden met de nieuwe MIVB-app.

post-image-3

De Vergeten Straat (een knipoog naar het boek van Louis Paul Boon) is bedacht door mortierbrigade en georganiseerd door Digizik. Op het programma: een tijdelijke bar, pop-up shops, een plantenwinkel en elke dag exclusieve muziekevenementen. Voor de aankleding van de Vergeten Straat zorgt illustrator Wenc.

De openingsuren en het complete programma vind je op de Facebook pagina van de MIVB. De app stond al binnen enkele uren op nummer 1 bij de reisapps van Google en de App Store.

De Vergeten Straat is een concept van creatief bureau mortierbrigade en bureau Digizik, in samenwerking met Ibiza Light & Sound, PUP Plezante & Uitzonderlijke Planten, Havana Club, Vedett, Les Tartes de Françoise, CHECK, De Grootste Kermis Ter Wereld, Stereoclip en Under My Garage.

Back to top button
Close
Close