Startups.be, partner van het Startup Lab van Digital First

De inschrijvingen zijn geopend voor het Startup Lab op Digital First op 16 en 17 oktober te Brussel, deze zone tijdens het event is uitsluitend gereserveerd voor start-ups door Digital First en Smart Company! Dankzij een nieuwe partner, Startups.be, kunnen we ons verwachten aan nog meer jonge bedrijven die deelnemen aan het avontuur.

post-image-3

Startups.be, een iconisch merk in België, is de one-stop-shop voor Belgisch technisch ondernemerschap en vertegenwoordigt de Belgische programma's en initiatieven ter ondersteuning van het ondernemerschap.
Van zijn kant helpt Startup Lab, de zone die op Digital First & Smart Company volledig gereserveerd is voor start-ups, nu al enkele jaren jonge, ambitieuze starters om te schitteren, hoe divers ook de sectoren waaruit zij afkomstig zijn: digital marketing, dienstverlening, 3D, artificiële intelligentie, IoT, etc

Vaak krijgt het ecosysteem van de Belgische start-ups en scale-ups de kritiek gefragmenteerd te zijn. De organisaties van Digital First en Startups.be willen door hun samenwerking de sector terug bijeenbrengen. Digital First blijft vooral georiënteerd naar de rijpere spelers uit de digitale sector, maar de start-ups nemen een steeds belangrijkere plaats in. Als gevolg oriënteert het event zich nog breder op alles digitaal. Dankzij de beurs kan men snel en concreet in contact komen met beslissers van grote bedrijven, die normalerwijze niet gemakkelijk toegankelijk zijn.

Startups een platform geven om time te squeezen zodat ze sneller kunnen groeien is onze missie. We zijn de voortrekker in Belgie om Startups, Scale-ups, investors en de publieke sector samen te brengen voor innovatie en co-creatie. Wanneer startups op zoek zijn naar een duwtje in de rug om efficiënter te internationaliseren, meer te verkopen, het juiste talent aan te trekken of funding op te halen, bieden met onze events (The Big Score, The Big Squeeze, SuperNova, Go Global, Failing Forward) aangevuld met mooie partner samenwerkingen een uitgebreid platform om deze missie mogelijk te maken. We zijn dan ook trots op onze mooie samenwerking met Digital First, en dan voornamelijk Startup Lab. Het is een logische samenwerking en we ondersteunen dit event graag met ons netwerk en expertise.” aldus Charlotte Gréant, general manager bij Startups.be.  

Door aanwezig te zijn op Digital First hebben startups de mogelijkheid om te praten met innovation managers en/of sleutelfiguren in belangrijke Belgische bedrijven. Maar ook  meer bescheiden structuren die op zoek zijn naar innovatie, of organisaties die innovatie zelf aanbieden worden vertegenwoordigd op het event. De komst van Startups.be als partner zal ongetwijfeld de status van het eventversterken en steeds meer invloedrijke personen aantrekken uit het Belgisch ecosysteem van jonge starters.

Alle start-ups zullen hun merk twee dagen lang kunnen voorstellen, op 16 en 17 oktober, in Tour&Taxis. Vul het inschrijvingsformulier vóór 30 september in en neem deel aan Digital First! 

Hebt u een vraag? Contacteer Camille Mokeddem via camille@digimedia.be 

Back to top button
Close
Close