Efficy op de Marketing Automation Summit

Digimedia heeft het genoegen om het bedrijf Efficy, Belgisch specialist in CRM, te mogen rekenen tot de sponsors van de Marketing Automation Summit op 20 september.

post-image-3

De Marketing Automation Summit, dat zijn 20 specialisten in drie conferentiezalen, die hun tips op het gebied van marketing automation één namiddag lang met u delen.

Digimedia is verheugd om het bedrijf Efficy, Europees specialist in CRM, te mogen rekenen tot de partners van dit evenement. Kent u het bedrijf nog niet, weet dan dat het over een brede waaier agile CRM-oplossingen beschikt voor het beheer van de klantrelaties. Het wil zijn 2500 klanten en 170000 gebruikers helpen door zich aan hun specifieke behoeften aan te passen. Van de opvolging van commerciële opportuniteiten tot het beheer van marketing campagnes en het verwerken van klachten, automatisering workflows en tools voor reporting: de CRM-oplossingen van Efficy zijn er voor u, en zij passen zich aan uw sector aan!

Tijdens het evenement, dat zich afspeelt op 20 september in de namiddag, in The Hotel, zal Geoffrou Vitoux, Marketing Officer Belux & Switzerland  van het bedrijf, in zijn presentatie uitleggen hoe u dankzij CRM beter dialogeert met uw klanten, en zo hun tevredenheid verhoogt en churn voorkomt.

De Marketing Automation Summit zal voor alle deelnemers een uitgelezen moment zijn om van gedachten te wisselen, ervaringen te delen en nader kennis te maken. Het evenement wordt afgewisseld met `networking breaks`, en is een mooie gelegenheid om het team van Efficy en professionals uit deze discipline te ontmoeten.

Afspraak op 20 september!

Info & inschrijvingen: https://www.digimedia.be/forum/MAS/
 

Back to top button
Close
Close