Een nieuwigheid voor het online bestellen van maaltijden in België

De gigant in Ticket Restaurant, Edenred, lanceert MyOrder. Een nieuw platform voor het online bestellen van maaltijden, gewijd aan buurtwinkels in België. Een woordje uitleg.

post-image-3

De specialist in betaaloplossingen voor de werkomgeving (maaltijdcheques) lanceert een nieuw platform gewijd aan afhaalmaaltijden. Een project dat tegemoetkomt aan een reële vraag op de markt, zo stelt het bedrijf Edenred. Het ondervroeg een 80.000 gebruikers, en 90% van de respondenten vond het gemakkelijker om zijn Ticket Restaurant online te gebruiken.

MyOrder is de gemakkelijkste manier ter wereld om een bestelling te plaatsen: de gebruiker zoekt een zaak in de buurt, geeft zijn bestelling online door en gaat die, zodra hij klaar is, afhalen zonder in de rij te moeten staan. Deze tool is beschikbaar via de website en de MyEdenred app.

Het bedrijf heeft ook een chatbot ontwikkeld op Messenger, de instant messaging tool van Facebook, waarmee men rechtstreeks op het sociale netwerk kan bestellen. Men moet dus niet langer klant zijn bij Edenred, om gebruik te kunnen maken van het platform voor het online bestellen van maaltijden.

De betaling kan gebeuren via Ticket Restaurant, maar ook via Bancontact of kredietkaart, een betaalwijze die in september aangeboden zal worden. MyOrder gaat om te beginnen van start in een wijk in Oudergem. In september zullen verschillende wijken in Brussel en Antwerpen geactiveerd worden.

"Wij willen vooral terugkeren naar de roots van Ticket Restaurant, namelijk het aanbieden van verse maaltijden aan het personeel, vooral tijdens de middagpauze, en volop onze rol spelen als alternatief voor het bedrijfsrestaurant. Dankzij MyOrder bevindt de kantine zich overal rondom de werknemer, toegankelijk vanaf zijn smartphone of computer", aldus een tevreden Olivier Bouquet, CEO van Edenred België.

Hij besluit: "Wij zijn de enige speler op onze markt die kaarten aanbiedt voorzien van contactloze technologie. Op het gebied van professionele mobiliteit hebben wij onlangs de oplossing Mobility Edenred uitgebracht."

Back to top button
Close
Close