Connect with us
woman-sunglasses

Focus

4 redenen om de Social Media Summit van 28 juni bij te wonen

4 redenen om de Social Media Summit van 28 juni bij te wonen

Op 28 juni eerstkomend heeft in The Hotel de Social Media Summit plaats. Het slotevenement voor de grote vakantie, een onmisbare bijeenkomst op het gebied van sociale media die uitzonderlijk belooft te worden. Vier redenen om deze afspraak niet te missen!

1. Een twintigtal sprekers op één namiddag tijd, afkomstig van zowel adverteerders (Kazidomi, CBC Bank, STIB, Radisson Hotel) als agentschappen (Soprism, Universem, Isobar en Reprise). Genoeg om alle thema`s, problemen en toekomstige trends op het gebied van sociale media te dekken.

2. Het panel influencers kende een groot succes in december en keert weer. Deze keer zullen aanwezig zijn: Cindy Van Dyck (45,8 abonnees), Ianthe Tavernier (72,6K abonnees), Henny Seroeyen (172K abonnees), Laura Oliveira Granja (10K abonnees) en Hilde de Baerdemaeker (76,7 abonnees).

3. 3 uitzonderlijke keynotes: Kate Boogaerts van Facebook, Marjon Van Den Boogaert van Snapchat en Marcel Molenaar van LinkedIn.

4. Verschillende networking pauzes en een closing drink zodat u efficiënt en ontsnappen kan netwerken in een prestigieus kader hartje Brussel.

Ontdek het volledig programma en geniet tot 21 juni van het uitzonderlijk aanbod: 1 plaats kopen, 1 plaats gratis.

Click to comment
Beelance Forum Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top