Connect with us
woman-sunglasses

Focus

Groot succes voor Work Smarter van Teamleader

Groot succes voor Work Smarter van Teamleader

Gisteren had de vijfde editie plaats van Work Smarter, een evenement dat Teamleader organiseerde op Flanders Expo Gent. Op het programma die dag: een 17 sprekers en een nieuwe 'Work like a Pro Corner' zone.

Jeroen De Wit had het al aangestipt: "Work Smarter wordt wel door Teamleader georganiseerd, maar het evenement draait niet rond ons". Het bedrijf was uiteraard aanwezig om vragen van zijn gebruikers te beantwoorden, maar op Flanders Expo waren ook andere bedrijven en start-ups verzameld, zoals Starring Jane, SmartPresentation, Piesync, Woosa, StoryChief, Cogetix en andere. Een vijfde editie al, erg relax, met veel uiteenlopende profielen.

"Wij creëren de gelegenheid om een aantal inspirerende sprekers te aanhoren", had de CEO van Teamleader ook gezegd. Die dag volgden Wouter Torfs, Jürgen Ingels en Thierry Geerts elkaar op in de Teamleader Stage, de Growth Stage en de Get Stuff Done Stage. Ook de dames waren goed vertegenwoordigd met Eline De Munck van Odette Lunettes, Carole Lamarque van Duval Union en Siel Verniers van BE.

De 900 deelnemers hadden tot slot de gelegenheid om voor het eerst de `Work Like a Pro corner` te ontdekken, een speciale zone waar zowel Teamleader, SD Worx als Combell aanwezig waren. Daar konden de bezoekers hun vragen afvuren over de software van de organisator, de HR van hun bedrijf, en hun digitale identiteit.

Wil u de volgende editie niet missen, weet dan dat de tickets voor editie 2020 nu al te koop zijn !

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top