Connect with us
woman-sunglasses

Studies

De cloud, een belangrijke hefboom voor commercieel succes

De cloud, een belangrijke hefboom voor commercieel succes

De overstap naar de cloud vormt in het digitale tijdperk een belangrijke hefboom voor het succes van bedrijven. Een vaststelling die het bedrijf Atos maakte na een uitgebreid onderzoek. Wat uitleg.

De specialist in digitale transformatie bevestigt het duidelijk in zijn recent witboek "Digital Vision for Cloudification": "de route naar de cloud is veel meer dan een project van technische IT-transformatie. Het moet kaderen in een bredere poging tot transformatie van de IT en het bedrijf".

En de conclusie luidt: de Belgische bedrijven beginnen weliswaar het belang te beseffen van de "cloudification", maar zij concretiseren de voordelen ervan nog niet volledig.

Sommige merken onderschatten trouwens de impact van deze paradigmeverschuiving, wat tot gevolg heeft dat de meeste in België gebaseerde bedrijven nog maar in de eerste fase van hun overgangstraject naar de cloud zitten.

"Dit document wil een globaal zicht bieden op de cloudification in België, door de kennis van plaatselijke experts van Atos te combineren met die van strategische partners, klanten en hun vertegenwoordigers of gebruikersgroepen, naast opiniemakers die in het Belgisch informaticasysteem verkeren", zo verklaarde Patrick Gyseling, commercieel directeur van Atos België en Luxemburg.

Het witboek biedt dus een diepgaande analyse van een onderwerp dat de aandacht heeft van vele in België opererende bedrijven. Het biedt bovendien antwoorden op vragen waarrond heel wat debatten draaien bij de IT-teams van de meeste klanten.

Click to comment
Beelance Forum Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top