Connect with us
woman-sunglasses

People

Stephan Crokaert, nieuwe General Manager bij Adagio

Stephan Crokaert, nieuwe General Manager bij Adagio

Adagio, internationaal leverancier van innovatieve digital marketingoplossingen, meldt de benoeming van Stephan Crokaert tot General Manager. Stephan Crokaert kwam in oktober bij het bedrijf om Adagio te begeleiden bij zijn volgende groeifase, in nauwe samenwerking met zijn twee oprichters, Lucas Decuypere en Ben Van Gorp.

Adagio, een snelgroeiend advies- en technologische dienstenbedrijf, levert complete en geïntegreerde oplossingen voor multichannel marketing, CRM en marketing automation aan verschillende industrieën over de hele wereld. Met life sciences als focus hebben de oprichters gekozen voor een leader met ervaring in deze industrie.

"Stephan komt bij ons nu wij een nieuwe groeifase binnentreden. Ben en ik hebben het bedrijf zeven jaar geleden opgericht, met veel ambitie. Wij zijn weliswaar fier op wat wij met Adagio bereikt hebben, maar hebben grotere ambities: wij willen onze aanwezigheid op onze markten nog uitbreiden", zo verklaarde Lucas Decuypere, CEO van Adagio. "Met de benoeming van Stephan tot General Manager zijn wij er zeker van dat deze groei in goede handen ligt. Hij brengt een rijke ervaring en een strategische visie mee vanuit zijn voorgaande functies als marketing director en general manager bij internationale bedrijven uit de gezondheidssector. Deze vaardigheden zullen voor ons van onschatbare waarde zijn om ons te helpen bij het ontwikkelen van onze activiteiten."

"Het is een boeiende periode voor Adagio, en ik kijk ernaar uit om dit getalenteerd team te vervoegen. Ik ben onder de indruk van de strategische en operationele expertise waarvan de medewerkers van Adagio getuigen wanneer zij hun klanten begeleiden bij hun digitale transformatie", zo verklaart Stephan Crokaert. "Iedereen is geconcentreerd en engageert zich om de bedrijven te helpen dichter bij hun klanten te komen, door hen een uitzonderlijke ervaring te bieden bij elk contactpunt, op elk moment. Ik ben blij zo`n veelbelovend bedrijf te mogen begeleiden bij zijn groeiplan; het zal ertoe leiden dat het een internationaal erkende speler wordt op zijn domein."

Stephan Crokaert heeft meer dan 25 jaar ervaring in de algemene en commerciële ontwikkeling van internationale bedrijven uit de sector levenswetenschappen. Vooraleer hij bij Adagio kwam, was hij General Manager bij Abbott Vascular Benelux; hij droeg ook het petje van Country Manager Benelux en Spanje voor Guidant.

Click to comment
Beelance Forum Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top