Connect with us
woman-sunglasses

People

Geert Reyniers treedt toe tot Duval Union Consulting

Geert Reyniers treedt toe tot Duval Union Consulting

Duval Union Consulting, het baanbrekende bedrijf dat zich specialiseert in Bedrijfstransformatie met aanwezigheid in Europa en het Midden-Oosten, heeft de aanwerving van Geert Reyniers aangekondigd om zijn wereldwijde healthcare praktijk te leiden.

Na de recente benoeming van voormalig Unilever CEO Nils van Dam tot Global Head of Food en Retail, en Hendrik Bærentsen als hoofd van MENA venturing, heeft Duval Union Consulting opnieuw een belangrijke aanwerving gedaan door Geert Reyniers aan boord te nemen.

Geert Reyniers, die een uitzonderlijk palmares heeft in business excellence, digital health en innovatie, zal in zijn nieuwe rol een breed scala van publieke en private organisaties in de gezondheidszorg begeleiden om te transformeren en toekomstbestendig te worden in een digital-first wereld.

"Tijdens mijn verschillende opdrachten en interacties met diverse bedrijven en zorgverleners in de healthcare markt, is het duidelijk geworden dat velen van hen hulp vragen om beter te begrijpen hoe het healthcare landschap verandert en hoe ze een goede strategie kunnen ontwikkelen en concrete stappen kunnen ondernemen om waarde te creëren en te behouden in deze exponentieel evoluerende wereld. ", zegt Geert Reyniers. "Ik geloof dat Duval Union Consulting een uniek Digitaal Transformatiekader heeft om aan deze behoeften te voldoen."

Met de aanwerving van Geert Reyniers, zal Duval Union Consulting haar focus en expertise in de gezondheidssector uitbreiden, een sector die de afgelopen jaren steeds meer digitale disruptie en digitalisering heeft gekend. De meer dan 25 jaar internationale expertise van Geert in de gezondheidszorg, in combinatie met zijn ondernemende en probleemoplossende houding, zal van onschatbare waarde zijn om de zorgsector van de toekomst te helpen hervormen.

“Na de succesvolle lancering van onze food & retail-praktijk met Nils van Dam zijn we erg trots om samen met Geert Reyniers ons te verdiepen in de zorgsector. We geloven echt dat er op dit gebied veel kansen zijn voor diegenen die klaar zijn om de toekomst te omarmen. De grondige expertise van Geert stelt ons in staat om organisaties in de gezondheidszorg te helpen bij hun transformatie-reis en om te gedijen in deze digitale wereld. We kijken erg uit naar wat komen gaat.” dixit Dado Van Peteghem, oprichtende partner en co-CEO bij Duval Union Consulting.

Voordat Geert bij Duval Union Consulting in dienst trad, vervulde hij  de functie van Vice-President Digital Health bij Novo Nordisk, gevestigd in Kopenhagen, een wereldwijd bedrijf in de gezondheidszorg met meer dan 90 jaar op de teller in  innovatie en leiderschap op het gebied van diabeteszorg. Daarvoor werkte hij in vooraanstaande farmaceutische en medische technologiebedrijven zoals AbbVie, Stryker, Bristol-Myers Squibb en Janssen Pharmaceutica (Johnson & Johnson).

 

Click to comment
Beelance Forum Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top