Connect with us
woman-sunglasses

E-commerce

Buy Way start met de financiering van online aankopen

Buy Way start met de financiering van online aankopen

De Belgische specialist in het financieren van aankopen in de bakstenen winkels breidt zijn financieringsformule op krediet uit naar online aankopen. Een innovatieve omnichannel oplossing die de detailhandel in ons land een nieuwe dynamiek wil geven.

Buy Way biedt voortaan gebruikers de mogelijkheid aan om hun online aankopen in één keer of op krediet te betalen, net zoals ze dat zouden doen in een fysieke winkel. Een nieuwe digitale betaalmogelijkheid, aangeboden door de kredietinstelling die in zijn 30-jarig bestaan Belgische klanten al voor meer dan 3 miljard euro gefinancierd heeft. Buy Way werkt momenteel met een 200 partner-retailers in België, die de nieuwe oplossing zullen kunnen aanbieden.

Deze nieuwe betaalformule zal zich prioritair richten tot de 500.000 Buy Way klanten. Die zullen nu toegang krijgen tot een simulatie, die hen een overzicht biedt van de maandelijkse bedragen die terugbetaald moeten worden en andere informatie over het totaal te betalen bedrag. Tot nu was deze financieringsmogelijkheid enkel beschikbaar voor aankopen in fysieke winkels.

"Deze nieuwe optie betekent het begin van een reeks innovaties die wij in de volgende maanden willen introduceren in België", aldus Christophe Hamal, General Manager van Buy Way.

Click to comment
Beelance Forum Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top