Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Mechelse marketingbureaus LUON en RAAK vervoegen Intracto

Mechelse marketingbureaus LUON en RAAK vervoegen Intracto

Intracto neemt het marketingadviesbureau LUON uit Mechelen over en voegt zo extra kennis op vlak van customer relationship marketing toe aan de groep. Ook dochterbedrijf RAAK, specialist in marketing automation, wordt mee overgenomen. Met de 50 nieuwe collega's erbij rondt Intracto de kaap van de 250 medewerkers.

De expertise van LUON bestrijkt het hele spectrum van digital, direct en social marketing, met relevante content en data als belangrijkste bouwstenen. Het bedrijf legt de focus op waardevolle interacties tussen merken en hun gebruikers, met strategieën die steunen op een doorgedreven data-analyse. 

Dochterbedrijf RAAK specialiseerde zich de laatste jaren in het combineren van data en content binnen de domeinen van marketing automation, inbound marketing en e-mailmarketing.

Dankzij de overname komen er ook heel wat interessante internationale klanten als Unilever, Essity, Stichting Tegen Kanker, Upfield, Carglass en Alken Maes bij de groep.

50 experts in customer relations en performance marketing erbij

LUON is een logische aanvulling op onze groep”, zegt Pieter Janssens, Managing Director van Intracto. “De 50 nieuwe collega’s diepen onze expertise op vlak van customer relations en performance marketing verder uit. Zo kunnen we de data van onze klanten nog slimmer beheren en er strategisch mee aan de slag gaan om zowel voor merken als hun gebruikers meerwaarde te creëren”.

Perfecte match van relaties, technologie, marketing en innovatie

Ook Tim Karpisek van RAAK sluit zich hierbij aan. “De voorbije jaren merkten we een duidelijke vraag van bedrijven om data en marketingcampagnes beter op elkaar af te stemmen. Daar kan je als bureau enkel een rol in spelen als je over voldoende expertise en technische slagkracht beschikt. Door tot de Intracto-groep toe te treden versterken we niet alleen onze huidige services, maar verbreden we ook ons aanbod.

Meer dan 250 experts en uitvalsbasis in Mechelen om verder te groeien

Mechelen wordt na Herentals en Antwerpen de derde Belgische uitvalsbasis voor Intracto, dat ook een kantoor in 's-Hertogenbosch (NL) heeft. Met de komst van LUON en RAAK wordt de kaap van 250 experts gerond. Ook het voltallige management van beide bedrijven blijft aan boord. Zowel LUON als dochterbedrijf RAAK blijven onder hun eigen naam verderwerken. 

 

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top