Connect with us
woman-sunglasses

Start-up

Investeringsfonds Leansquare investeert in startup studio Make it

Investeringsfonds Leansquare investeert in startup studio Make it

Na 5 jaar bootstrap krijgt startup studio Make it een 500.000€ investering van het investeringsfonds LeanSquare met als doel hun business model te exporteren naar grotere en groeiende markten. Beide partijen delen één doel: de kans op succes bij ondernemers en startups vergroten.

Sinds 2014 lanceerde Make it en werkte ze mee aan diverse innovatieve projecten in België. Guy-Louis de le Vingne, CEO van Make it: “Door aan meer dan 200 startup projecten te werken en door het bouwen van onze eigen startups hebben wij een ‘techniek’ ontwikkeld om startups te bouwen. Wij noemen deze techniek “The machine”. Deze bestaat uit designers, ingenieurs, marketers en ondernemers die diensten en/of producten testen, valideren, uitbouwen en zo in de markt zetten.

Guy-Louis de le Vingne is zeer enthousiast met de mogelijkheden dat deze overeenkomst met Leansquare met zich meebrengt "om meer waarde te bieden aan de ondernemers. Deze samenwerking zal ons toestaan nieuwe Startups te creëren, onze marktpositie in België te versterken (vooral in Vlaanderen), nieuwe markten te exploreren (voornamelijk door middel van ons nieuw kantoor in California USA) en ‘The Machine’ die wij gebouwd hebben te versterken."

Ons doel voor deze fondsenwerving: Make it wil het aantal projecten in hun startup studio uitbreiden. Vanaf het prille begin, nog voor enige ontwikkeling of uitwerking van hun idee plaats vond, werken ondernemers met Make it samen. " Het is onze missie om ondernemers met de juiste middelen te bewapenen en hen te tonen hoe ze zich snel kunnen bijsturen. Heeft de ondernemer geen ontwikkelaar voor zijn App of Web applicatie, dan staat ons team om hun handen vuil te maken en nemen we een rol als co-founder op."

Voor LeanSquare past deze investering in Make it perfect in hun strategie om startup studios te ontwikkelen. Dankzij dit partnerschap kunt LeanSquare operationele ondersteuning bieden aan elke startup van zijn portfolio.

José Zurstrassen, voorzitter van LeanSquare wijst erop dat “LeanSquare zeer enthousiast is om Make it te ondersteunen in hun ambitie en groei. Beide partijen hebben een even sterke wil om ondernemers en startups te ondersteunen. De studio heeft een sterke internationale focus, met getalenteerde mensen en een goede geoliede methodologie: het bedrijf is klaar om te versnellen. Met deze samenwerking is het nu mogelijk om al onze startups op een operationeel level te kunnen ondersteunen.

 

Guy-Louis de le Vingne is overtuigd: “Dankzij deze nieuwe mogelijkheden zullen onze startups sneller groeien en zo hun impact op de economie vergroten.”

Click to comment
Beelance Forum Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top